• Minu töölaud
  • Teabevara
  • Nõuandekeskus
  • Õigusuudised
  • Kontakt
  • RUS

Juhiabi teabevara

  • Teabevara
  • Uudised
  • Autorid
Tutvustus
  • 1. Sissejuhatus
  • 2. Teabehalduse korraldamine
  • 3. Protokoll ja etikett
    • 3.1. Protokoll ja etikett kui käitumise suunajad
    • 3.2. Tervitamine ja hüvastijätmine
    • 3.3. Helistamine ja ametikõned
    • 3.4. Koosolekute ettevalmistamine
    • 3.5. Kutsed
    • 3.6. Üritused
      • 3.6.1. Nõuandeid peo korraldamiseks
      • 3.6.2. Toitlustamine
      • 3.6.3. Vastuvõtud
        • 3.6.4. Ruumide valik koolituseks või seminariks
        • 3.6.5. Konverentsiturism: kuidas korraldada väliskülalistele meeldejääv üritus
        • 3.6.6. 9 nõuannet ürituse eelarve koostamiseks
    • 4. Korrektne keelekasutus
    • 5. Töökeskkond
    • 6. Suhtlemine ja teabevahetus organisatsioonis
    • 7. Suhtekorraldus
    • 8. Personalitöö
    • 9. Raamatupidamine
    • 10. Ettevõtlus
    • 11. Juhiabi tööga seonduvad muud tegevused
    • 12. Audio-video

    3.6.3. Vastuvõtud

    Igasuguse kogunemise korral on tähtis eesmärk: miks seda korraldatakse, kellele see on mõeldud ja kui suur on kavandatav eelarve. Seepärast tuleb hästi teada, mis liiki vastuvõtt konkreetsel juhul on kõige sobivam.

    Kokteilivastuvõtud

    Kokteilivastuvõtu klassikaline korraldus