Parima juhi konkursi finalist, Baltic Restaurants Estonia juht Aaro Lode on kasvanud kokast Eesti ühe suurema toitlustusteenust pakkuva ettevõtte juhiks, mis annab tööd peaaegu 800 inimesele. Köögis töötamise ajast võttis ta kaasa teadlikkuse sellest, mida ta juhina kunagi teha ei soovi.
Köögis töötamine on õpetanud Aaro Lodele meeskonna väärtustamist, ajasurvega toime tulekut ja loovust. Foto: Andras Kralla
„Peakokkadele on omane väga egoistlik lähenemine ja teiste maailmavaate vähene arvestamine. Olen siiski õppinud, et kuigi asju saab teha üksi, on koos töötamine oluliselt lihtsam,“ selgitab ta.
Uuest audiopeatükist 12.1. selgubki, mida ta veel oma varasematelt headelt ja halbadelt juhtidelt õppis, millist kultuuri loob enda ettevõttes, mis õpetlikud lood on senine karjäär juhiteele kaasa andnud ning kuidas tasakaalustada pinget ja loovust ning palju muud.
„Parim juht 2025“ selgus16. mail Pärnu juhtimiskonverentsil. Konkurssi korraldavad PARE, Äripäev, Pärnu Juhtimiskonverents ja Eesti Tööandjate keskliit.
Saatejuht on Rivo Sarapik.