• Minu töölaud
  • Teabevara
  • Nõuandekeskus
  • Õigusuudised
  • Kontakt
  • RUS

Juhiabi teabevara

  • Teabevara
  • Uudised
  • Autorid
Tutvustus
  • 1. Sissejuhatus
  • 2. Teabehalduse korraldamine
  • 3. Protokoll ja etikett
    • 3.1. Protokoll ja etikett kui käitumise suunajad
    • 3.2. Tervitamine ja hüvastijätmine
    • 3.3. Helistamine ja ametikõned
    • 3.4. Koosolekute ettevalmistamine
    • 3.5. Kutsed
    • 3.6. Üritused
      • 3.6.1. Nõuandeid peo korraldamiseks
      • 3.6.2. Toitlustamine
        • 3.6.2.1. Toiduhulga kavandamine
        • 3.6.2.2. Toitlustamine suvepäevadel
      • 3.6.3. Vastuvõtud
      • 3.6.4. Ruumide valik koolituseks või seminariks
      • 3.6.5. Konverentsiturism: kuidas korraldada väliskülalistele meeldejääv üritus
      • 3.6.6. 9 nõuannet ürituse eelarve koostamiseks
  • 4. Korrektne keelekasutus
  • 5. Töökeskkond
  • 6. Suhtlemine ja teabevahetus organisatsioonis
  • 7. Suhtekorraldus
  • 8. Personalitöö
  • 9. Raamatupidamine
  • 10. Ettevõtlus
  • 11. Juhiabi tööga seonduvad muud tegevused
  • 12. Audio-video

3.6.2. Toitlustamine

Siit alajaotusest leiad toitlustamise peatükid – kuidas kavandada toiduhulka ning kuidas korraldada toitlustamine suvepäevadel.

...