Valdkonnauudis

RASKi partner Tarmo Peterson nimetati teiseks ametiajaks Eesti Advokatuuri Eetika- ja Metoodikakomisjoni liikmeks

30.06.2022

Eelmisel nädalal nimetati lepingute teabevara koosööpartneri, advokaadibüroo RASK partner Tarmo Peterson teiseks ametiajaks Eesti Advokatuuri Eetika- ja Metoodikakomisjoni liikmeks. Komisjoni liikmete sõnul on Tarmo tõendanud ennast väärtusliku ja aktiivse komisjoni liikmena, kes on tulemuslikult panustanud erinevates komisjoni töövaldkonda puudutavates projektides.

Eetika- ja metoodikakomisjoni eesmärgiks on advokatuuri organite ning liikmete abistamine ja nõustamine advokaatide kutse-eetika nõuete ja advokaaditegevuse metoodika osas. Komisjon avaldab arvamust ka muudes Eesti Advokatuuri puudutavates küsimustes. Töökorrast tulenevalt kehtivad komisjoni liikme volitused 3 aastat.

Eesti Advokatuuri erialakomisjonide töös osalevad lisaks Tarmole oma spetsialiseerumisvaldkondade esindajatena ka vandeadvokaadid Ramon Rask - äriõiguse komisjoni liikmena, Timo Kullerkupp - finantsõiguse komisjoni liikmena ning Villy Lopman - maksuõiguse komisjoni juhina.

Tarmo Peterson on mitmel korral käinud teabevara raadiosaates "Teabevara tund" rääkimas eduka saneerimise valemist ja pankrotiseaduse muudatustest. Samuti sellest, kas saneerimine on võluvits pankroti korral. Timo Kullerikupu ja Henry Treude (Spring Capitali investeerimisfond) osalusel valmis "Teabevara tund" raha kaasamisest ettevõtluses. Villy Lopman koos LHV rahapesutõkestamise üksuse juhi Aivar Pauliga rääkisid rahapesutõkestamise meetmetega kimpus olevatest ettevõtjatest ning nende võimalusest uutes oludes hakkama saada.

https://static-img.aripaev.ee/?type=preview&uuid=04047949-518f-5645-af31-1e58c69b699b

Advokaadibüroo RASK partner Tarmo Peterson

Autor: Andres Laanem

.